items-concept-store-online-pass-it-on
Leven&Geluk,  Winkel

ITEMS gaat online

Veranderingen zijn al een lange tijd in gang in Retailland en een winkel kan eigenlijk bijna niet meer zonder online shopping mogelijkheden. Bij ITEMS heb ik altijd de visie en werkwijze gehad om producten die vooral of alleen maar online te verkrijgen waren juist weer naar de fysieke winkel te halen. Echter heb ik de afgelopen 2 jaar dat ik mijn winkel draai, ervaren dat dit niet genoeg is en het moeilijk is om op deze manier nog te concurreren met het online aanbod. Daarom ben ik nu de stap aan het maken naar een online platform. Echter zal hier het aanbod anders worden dan in de winkel aangezien een groot deel van de spullen die ik hier verkoop al online worden aangeboden. Het deel dat dus overblijft van handgemaakte producten uit eigen atelier, maar ook producten die door anderen worden gemaakt -maar niet zelf de ambitie hebben om een webshop te draaien- hebben de mogelijkheid om via deze weg bij ITEMS te verkopen!

Daarnaast zal ik schrijven op mijn website over verschillende onderwerpen die mij blij maken, over hoe ik in het leven sta en hoop ik jullie te kunnen inspireren:  To love, To share, To inspire!

items-concept-store-online-pass-it-on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *