ITEMS concept store Monique
Leven&Geluk,  Winkel

ITEMS concept store

Je hebt je studie afgerond. Of misschien wel meerdere. Je werkte telkens ergens naartoe. Een tentamen, een vakantie, einde schooljaar en uiteindelijk je eindexamen of scriptie. En dan ineens.. is de keuze reuze. Ga ik reizen, zoek ik een baan, begin ik voor mezelf? Dat laatste koos ik voor want ik kon blijven werken bij een van mijn stageplekken voor een paar uur in de week. Daarnaast ben ik een echte ondernemer dus ik ging graag als zzp’er aan de slag. Alleen was dit geen fulltime inkomen, dus besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan die voort kwam uit een hobby: een concept store openen. Menn, wat is dit leuk om te doen. Mijn eigen plekje in de stad, freubelen aan eigen gemaakte spullen, samenwerken met andere makers en mensen blij maken met unieke producten. Echter is er ook een keerzijde en al deze leukigheid en dat zijn de financiële onzekerheid, de vele uren werken, administratie en verantwoordelijkheid. Ik volgde mijn gevoel en zo impulsief als ik ben, had ik alles binnen een paar weken geregeld. Natuurlijk deed ik dit niet als een kip zonder kop. Ik heb tijdens mijn opleiding alle ins en outs van het ondernemen bestudeerd en een ondernemingsplan schrijven was inmiddels routinewerk geworden. Het resultaat: ITEMS concept store. To Love, To Share, To Inspire.

ITEMS concept store impressie
ITEMS concept store impressie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *