ITEMS-feest
Leven&Geluk

Ik genoot van mijn kater..

Gisteren heb ik er de hele dag van genoten dat ik een kater had! Yep, je leest het goed:  ervan genoten! Ik lag als een zombie op de bank bij te komen en zei tegen mijn vriend: Wat ben ik blij dat ik normaal kan leven. (lees: op stap gaan en niet na een uur weer te hoeven afhaken)

Afgelopen vrijdag was het feest hier in Roermond want het jaarlijkse evenement waar verschillende uitgaansgelegenheden aan meedoen “Kweijeloavend” werd weer georganiseerd. Oftwel overal foute Nederlandstalige muziek.

Voorheen zou ik deze avond ontweken hebben want wij Roermondenaren houden nu eenmaal van “sjoenkele” en het was poepie druk! Deze drukte kon ik eerder niet mee omgaan en uitgaan was sowieso over het algemeen een probleem want ik moest altijd kunnen zitten i.v.m  pijn en vermoeidheid. Maar HEJ, het is nu het tijdperk van Monique 2.0 dus ik ging ervoor! Om een lang verhaal kort te maken: ik ging om 5:00 naar huis….  Een goed vooruitzicht op het Vastelaovend seizoen!

 

Over hoe ik mijn energie terugkreeg zal ik deze week nog een blog posten!

office-party-poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *